Bilete de avion ieftine spre Queenstown

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Queenstown pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Queenstown din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Queenstown fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Queenstown sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Queenstown este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Queenstown este deservit de către aeroporturile: Queenstown.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Queenstown poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Queenstown din timp.

Informații generale despre Queenstown

Queenstown se află în Noua Zeelandă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ZQN. Populația în Queenstown este aproximativ 28224 de rezidenți.

Fusul orar în Queenstown: Pacific/Auckland UTC +1200, diferența de timp între Queenstown și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.