Bilete de avion ieftine spre Qiqihar

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Qiqihar pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Qiqihar din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Qiqihar fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Qiqihar sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Qiqihar este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Qiqihar este deservit de către aeroporturile: Qiqihar Sanjiazi.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Qiqihar poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Qiqihar din timp.

Informații generale despre Qiqihar

Qiqihar se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - NDG. Populația în Qiqihar este aproximativ 67000 de rezidenți.

Fusul orar în Qiqihar: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Qiqihar și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.