Bilete de avion ieftine spre Pula

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Pula pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Pula din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Pula fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Pula sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Pula este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Pula este deservit de către aeroporturile: Pula.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Pula poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Pula din timp.

Informații generale despre Pula

Pula se află în Croaţia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PUY. Populația în Pula este aproximativ 59078 de rezidenți.

Fusul orar în Pula: Europe/Zagreb UTC +0200, diferența de timp între Pula și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.