Bilete de avion ieftine spre Puerto Princesa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Puerto Princesa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Puerto Princesa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Puerto Princesa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Puerto Princesa sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Puerto Princesa este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Puerto Princesa este deservit de către aeroporturile: Puerto Princesa International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Puerto Princesa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Puerto Princesa din timp.

Informații generale despre Puerto Princesa

Puerto Princesa se află în Filipine. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PPS. Populația în Puerto Princesa este aproximativ 222673 de rezidenți.

Fusul orar în Puerto Princesa: Asia/Manila UTC +0800, diferența de timp între Puerto Princesa și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.