Bilete de avion ieftine spre Puerto Plata

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Puerto Plata pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Puerto Plata din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Puerto Plata fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Puerto Plata sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Puerto Plata este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Puerto Plata este deservit de către aeroporturile: Gregorio Luperón International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Puerto Plata poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Puerto Plata din timp.

Informații generale despre Puerto Plata

Puerto Plata se află în Republica Dominicană. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - POP. Populația în Puerto Plata este aproximativ 146000 de rezidenți.

Fusul orar în Puerto Plata: America/Santo_Domingo UTC -0400, diferența de timp între Puerto Plata și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.