Bilete de avion ieftine spre Puerto Ordaz

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Puerto Ordaz pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Puerto Ordaz din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Puerto Ordaz fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Puerto Ordaz sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Puerto Ordaz este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Puerto Ordaz este deservit de către aeroporturile: Manuel Carlos Piar Guayana.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Puerto Ordaz poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Puerto Ordaz din timp.

Informații generale despre Puerto Ordaz

Puerto Ordaz se află în Venezuela. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PZO. Populația în Puerto Ordaz este aproximativ 746535 de rezidenți.

Fusul orar în Puerto Ordaz: America/Caracas UTC -0400, diferența de timp între Puerto Ordaz și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.