Bilete de avion ieftine spre Puerto Natales

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Puerto Natales pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Puerto Natales din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Puerto Natales fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Puerto Natales sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Puerto Natales este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Puerto Natales este deservit de către aeroporturile: Teniente Julio Gallardo.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Puerto Natales poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Puerto Natales din timp.

Informații generale despre Puerto Natales

Puerto Natales se află în Chile. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PNT. Populația în Puerto Natales este aproximativ 20000 de rezidenți.

Fusul orar în Puerto Natales: America/Santiago UTC -0300, diferența de timp între Puerto Natales și Chișinău este de minus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.