Bilete de avion ieftine spre Preveza

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Preveza pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Preveza din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Preveza fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Preveza sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Preveza este în Iulie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Preveza este deservit de către aeroporturile: Aktion National. Zborurile directe spre Preveza sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Olympic Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Preveza poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Preveza din timp.

Informații generale despre Preveza

Preveza se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PVK. Populația în Preveza este aproximativ 17283 de rezidenți.

Fusul orar în Preveza: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Preveza și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Preveza: