Bilete de avion ieftine spre Pretoria

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Pretoria pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Pretoria din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Pretoria fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Pretoria sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Pretoria este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Pretoria este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Pretoria poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Pretoria din timp.

Informații generale despre Pretoria

Pretoria se află în Africa De Sud. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PRY. Populația în Pretoria este aproximativ 1619438 de rezidenți.

Fusul orar în Pretoria: Africa/Johannesburg UTC +0200, diferența de timp între Pretoria și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.