Bilete de avion ieftine spre Presque Isle

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Presque Isle pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Presque Isle din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Presque Isle fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Presque Isle sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Presque Isle este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Presque Isle este deservit de către aeroporturile: Northern Maine Regional Airport at Presque Isle.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Presque Isle poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Presque Isle din timp.

Informații generale despre Presque Isle

Presque Isle se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PQI. Populația în Presque Isle este aproximativ 9106 de rezidenți.

Fusul orar în Presque Isle: America/Chicago UTC -0500, diferența de timp între Presque Isle și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.