Bilete de avion ieftine spre Poznan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Poznan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Poznan din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Poznan fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Poznan sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Octombrie și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Poznan este în Decembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Poznan este deservit de către aeroporturile: Poznań–Ławica. Zborurile directe spre Poznan sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană RyanAir (Ireland).

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Poznan poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Poznan din timp.

Informații generale despre Poznan

Poznan se află în Polonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - POZ. Populația în Poznan este aproximativ 570352 de rezidenți.

Fusul orar în Poznan: Europe/Warsaw UTC +0200, diferența de timp între Poznan și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Poznan

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Poznan: