Bilete de avion ieftine spre Port Sudan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Port Sudan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Port Sudan din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Port Sudan fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Port Sudan sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Port Sudan este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Port Sudan este deservit de către aeroporturile: Port Sudan New International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Port Sudan poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Port Sudan din timp.

Informații generale despre Port Sudan

Port Sudan se află în Sudan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PZU. Populația în Port Sudan este aproximativ 489725 de rezidenți.

Fusul orar în Port Sudan: Africa/Khartoum UTC +0300, diferența de timp între Port Sudan și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.