Bilete de avion ieftine spre Port Hedland

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Port Hedland pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Port Hedland din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Port Hedland fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Port Hedland sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Port Hedland este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Port Hedland este deservit de către aeroporturile: Port Hedland International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Port Hedland poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Port Hedland din timp.

Informații generale despre Port Hedland

Port Hedland se află în Australia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PHE. Populația în Port Hedland este aproximativ 15044 de rezidenți.

Fusul orar în Port Hedland: Australia/Perth UTC +0800, diferența de timp între Port Hedland și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.