Bilete de avion ieftine spre Port Harcourt

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Port Harcourt pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Port Harcourt din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Port Harcourt fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Port Harcourt sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Port Harcourt este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Port Harcourt este deservit de către aeroporturile: Port Harcourt International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Port Harcourt poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Port Harcourt din timp.

Informații generale despre Port Harcourt

Port Harcourt se află în Nigeria. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PHC. Populația în Port Harcourt este aproximativ 1148665 de rezidenți.

Fusul orar în Port Harcourt: Africa/Lagos UTC +0100, diferența de timp între Port Harcourt și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.