Bilete de avion ieftine spre Port Elizabeth

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Port Elizabeth pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Port Elizabeth din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Port Elizabeth fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Port Elizabeth sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Port Elizabeth este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Port Elizabeth este deservit de către aeroporturile: Port Elizabeth.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Port Elizabeth poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Port Elizabeth din timp.

Informații generale despre Port Elizabeth

Port Elizabeth se află în Africa De Sud. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PLZ. Populația în Port Elizabeth este aproximativ 967677 de rezidenți.

Fusul orar în Port Elizabeth: Africa/Johannesburg UTC +0200, diferența de timp între Port Elizabeth și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.