Bilete de avion ieftine spre Port Au Prince

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Port Au Prince pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Port Au Prince din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Port Au Prince fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Port Au Prince sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Port Au Prince este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Port Au Prince este deservit de către aeroporturile: Toussaint Louverture International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Port Au Prince poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Port Au Prince din timp.

Informații generale despre Port Au Prince

Port Au Prince se află în Haiti. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PAP. Populația în Port Au Prince este aproximativ 1234742 de rezidenți.

Fusul orar în Port Au Prince: America/Port-au-Prince UTC -0500, diferența de timp între Port Au Prince și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.