Bilete de avion ieftine spre Ponta Delgada

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ponta Delgada pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Ponta Delgada din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Ponta Delgada fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Ponta Delgada sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Ponta Delgada este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Ponta Delgada este deservit de către aeroporturile: João Paulo II.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Ponta Delgada poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Ponta Delgada din timp.

Informații generale despre Ponta Delgada

Ponta Delgada se află în Portugalia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PDL. Populația în Ponta Delgada este aproximativ 20056 de rezidenți.

Fusul orar în Ponta Delgada: Atlantic/Azores UTC +0000, diferența de timp între Ponta Delgada și Chișinău este de minus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.