Bilete de avion ieftine spre Pokhara

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Pokhara pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Pokhara din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Pokhara fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Pokhara sunt cele mai solicitate în lunile Noiembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Pokhara este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Pokhara este deservit de către aeroporturile: Pokhara.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Pokhara poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Pokhara din timp.

Informații generale despre Pokhara

Pokhara se află în Nepal. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PKR. Populația în Pokhara este aproximativ 200000 de rezidenți.

Fusul orar în Pokhara: Asia/Kathmandu UTC +0545, diferența de timp între Pokhara și Chișinău este de plus 02:45 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.