Bilete de avion ieftine spre Pohang

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Pohang pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Pohang din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Pohang fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Pohang sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Pohang este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Pohang este deservit de către aeroporturile: Pohang.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Pohang poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Pohang din timp.

Informații generale despre Pohang

Pohang se află în Corea De Sud. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KPO. Populația în Pohang este aproximativ 500000 de rezidenți.

Fusul orar în Pohang: Asia/Seoul UTC +0900, diferența de timp între Pohang și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.