Bilete de avion ieftine spre Podgorica

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Podgorica pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Podgorica din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Podgorica fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Podgorica sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Podgorica este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Podgorica este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Podgorica.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Podgorica poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Podgorica din timp.

Informații generale despre Podgorica

Podgorica se află în Muntenegru. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TGD. Populația în Podgorica este aproximativ 136473 de rezidenți.

Fusul orar în Podgorica: Europe/Podgorica UTC +0200, diferența de timp între Podgorica și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.