Bilete de avion ieftine spre Plovdiv

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Plovdiv pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Plovdiv din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Plovdiv fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Plovdiv sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Plovdiv este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Plovdiv este deservit de către aeroporturile: Plovdiv.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Plovdiv poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Plovdiv din timp.

Informații generale despre Plovdiv

Plovdiv se află în Bulgaria. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PDV. Populația în Plovdiv este aproximativ 15782 de rezidenți.

Fusul orar în Plovdiv: Europe/Sofia UTC +0300, diferența de timp între Plovdiv și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.