Bilete de avion ieftine spre Placencia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Placencia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Placencia din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Placencia fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Placencia sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Placencia este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Placencia este deservit de către aeroporturile: Placencia.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Placencia poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Placencia din timp.

Informații generale despre Placencia

Placencia se află în Belize. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PLJ. Populația în Placencia este aproximativ 3458 de rezidenți.

Fusul orar în Placencia: America/Belize UTC -0600, diferența de timp între Placencia și Chișinău este de minus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.