Bilete de avion ieftine spre Pisa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Pisa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Pisa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Pisa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Pisa sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Pisa este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Pisa este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internaţional Pisa.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Pisa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Pisa din timp.

Informații generale despre Pisa

Pisa se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PSA. Populația în Pisa este aproximativ 77007 de rezidenți.

Fusul orar în Pisa: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Pisa și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.