Bilete de avion ieftine spre Phuket

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Phuket pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Phuket din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Phuket fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Phuket sunt cele mai solicitate în lunile Decembrie, Octombrie și August. Cererea cea mai mică la zboruri spre Phuket este în Noiembrie, Septembrie și Ianuarie.

Orașul Phuket este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Phuket.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Phuket poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Phuket din timp.

Informații generale despre Phuket

Phuket se află în Thailanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HKT. Populația în Phuket este aproximativ 89072 de rezidenți.

Fusul orar în Phuket: Asia/Bangkok UTC +0700, diferența de timp între Phuket și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.