Bilete de avion ieftine spre Phoenix

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Phoenix pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Phoenix din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Phoenix fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Phoenix sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Phoenix este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Phoenix este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Phoenix Sky Harbor, Phoenix–Mesa Gateway.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Phoenix poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Phoenix din timp.

Informații generale despre Phoenix

Phoenix se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PHX. Populația în Phoenix este aproximativ 1563025 de rezidenți.

Fusul orar în Phoenix: America/Phoenix UTC -0700, diferența de timp între Phoenix și Chișinău este de minus 10:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.