Bilete de avion ieftine spre Phnom Penh

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Phnom Penh pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Phnom Penh din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Phnom Penh fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Phnom Penh sunt cele mai solicitate în lunile Aprilie, Noiembrie și Iunie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Phnom Penh este în Mai, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Phnom Penh este deservit de către aeroporturile: Phnom Penh International. Zborurile directe spre Phnom Penh sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Emirates Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Phnom Penh poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Phnom Penh din timp.

Informații generale despre Phnom Penh

Phnom Penh se află în Cambodgia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PNH. Populația în Phnom Penh este aproximativ 1573544 de rezidenți.

Fusul orar în Phnom Penh: Asia/Phnom_Penh UTC +0700, diferența de timp între Phnom Penh și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Phnom Penh: