Bilete de avion ieftine spre Phenian

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Phenian pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Phenian din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Phenian fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Phenian sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Phenian este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Phenian este deservit de către aeroporturile: Pyongyang International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Phenian poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Phenian din timp.

Informații generale despre Phenian

Phenian se află în Coreea De Nord. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FNJ. Populația în Phenian este aproximativ 3222000 de rezidenți.

Fusul orar în Phenian: Asia/Pyongyang UTC +0830, diferența de timp între Phenian și Chișinău este de plus 05:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.