Bilete de avion ieftine spre Petrozavodsk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Petrozavodsk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Petrozavodsk din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Petrozavodsk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Petrozavodsk sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Octombrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Petrozavodsk este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Petrozavodsk este deservit de către aeroporturile: Petrozavodsk. Zborurile directe spre Petrozavodsk sunt deservite de 2 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Hahn Air.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Petrozavodsk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Petrozavodsk din timp.

Informații generale despre Petrozavodsk

Petrozavodsk se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PES. Populația în Petrozavodsk este aproximativ 265025 de rezidenți.

Fusul orar în Petrozavodsk: Europe/Moscow UTC +0300, diferența de timp între Petrozavodsk și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Petrozavodsk

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Petrozavodsk: