Bilete de avion ieftine spre Penang

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Penang pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Penang din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Penang fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Penang sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Penang este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Penang este deservit de către aeroporturile: Penang International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Penang poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Penang din timp.

Informații generale despre Penang

Penang se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PEN. Populația în Penang este aproximativ 300000 de rezidenți.

Fusul orar în Penang: Asia/Kuala_Lumpur UTC +0800, diferența de timp între Penang și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.