Bilete de avion ieftine spre Pekanbaru

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Pekanbaru pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Pekanbaru din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Pekanbaru fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Pekanbaru sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Pekanbaru este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Pekanbaru este deservit de către aeroporturile: Sultan Syarif Kasim II International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Pekanbaru poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Pekanbaru din timp.

Informații generale despre Pekanbaru

Pekanbaru se află în Indonezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PKU. Populația în Pekanbaru este aproximativ 703956 de rezidenți.

Fusul orar în Pekanbaru: Asia/Jakarta UTC +0700, diferența de timp între Pekanbaru și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.