Bilete de avion ieftine spre Patras

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Patras pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Patras din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Patras fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Patras sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Patras este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Patras este deservit de către aeroporturile: Araxos.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Patras poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Patras din timp.

Informații generale despre Patras

Patras se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - GPA. Populația în Patras este aproximativ 167446 de rezidenți.

Fusul orar în Patras: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Patras și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.