Bilete de avion ieftine spre Parma

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Parma pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Parma din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Parma fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Parma sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Parma este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Parma este deservit de către aeroporturile: . Zborurile directe spre Parma sunt deservite de 8 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Alitalia.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Parma poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Parma din timp.

Informații generale despre Parma

Parma se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PMF. Populația în Parma este aproximativ 189111 de rezidenți.

Fusul orar în Parma: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Parma și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Parma: