Bilete de avion ieftine spre Paris

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Paris pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Paris din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Paris fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Paris sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Octombrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Paris este în Decembrie, Noiembrie și Ianuarie.

Orașul Paris este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Paris-Orly, Aeroportul Internațional Charles de Gaulle, Aeroportul Beauvais-Tillé, Châlons Vatry. Zborurile directe spre Paris sunt deservite de 16 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Air France.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Paris poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Paris din timp.

Informații generale despre Paris

Paris se află în Franţa. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PAR. Populația în Paris este aproximativ 2138551 de rezidenți.

Fusul orar în Paris: Europe/Paris UTC +0200, diferența de timp între Paris și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Paris

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Paris: