Bilete de avion ieftine spre Papeete

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Papeete pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Papeete din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Papeete fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Papeete sunt cele mai solicitate în lunile Noiembrie, Februarie și Septembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Papeete este în Octombrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Papeete este deservit de către aeroporturile: Fa a ā International. Zborurile directe spre Papeete sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Air Tahiti.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Papeete poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Papeete din timp.

Informații generale despre Papeete

Papeete se află în Polinezia Franceză. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PPT. Populația în Papeete este aproximativ 26357 de rezidenți.

Fusul orar în Papeete: Pacific/Tahiti UTC -1000, diferența de timp între Papeete și Chișinău este de minus 13:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Papeete

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Papeete: