Bilete de avion ieftine spre Palm Springs

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Palm Springs pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Palm Springs din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Palm Springs fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Palm Springs sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Palm Springs este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Palm Springs este deservit de către aeroporturile: Palm Springs International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Palm Springs poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Palm Springs din timp.

Informații generale despre Palm Springs

Palm Springs se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PSP. Populația în Palm Springs este aproximativ 47371 de rezidenți.

Fusul orar în Palm Springs: America/Chicago UTC -0500, diferența de timp între Palm Springs și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.