Bilete de avion ieftine spre Palermo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Palermo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Palermo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Palermo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Palermo sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Palermo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Palermo este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Palermo. Zborurile directe spre Palermo sunt deservite de 1 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană RyanAir (Ireland).

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Palermo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Palermo din timp.

Informații generale despre Palermo

Palermo se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PMO. Populația în Palermo este aproximativ 648260 de rezidenți.

Fusul orar în Palermo: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Palermo și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Palermo

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Palermo: