Bilete de avion ieftine spre Ostrava

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ostrava pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Ostrava din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Ostrava fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Ostrava sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Ostrava este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Ostrava este deservit de către aeroporturile: Leoš Janáček Airport Ostrava.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Ostrava poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Ostrava din timp.

Informații generale despre Ostrava

Ostrava se află în Republica Cehă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - OSR. Populația în Ostrava este aproximativ 313088 de rezidenți.

Fusul orar în Ostrava: Europe/Prague UTC +0200, diferența de timp între Ostrava și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.