Bilete de avion ieftine spre Oslo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Oslo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Oslo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Oslo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Oslo sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Decembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Oslo este în Octombrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Oslo este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Oslo Gardermoen, Moss Airport, Rygge, Aeroportul Sandefjord Torp. Zborurile directe spre Oslo sunt deservite de 8 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană SAS Scandinavian Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Oslo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Oslo din timp.

Informații generale despre Oslo

Oslo se află în Norvegia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - OSL. Populația în Oslo este aproximativ 580000 de rezidenți.

Fusul orar în Oslo: Europe/Oslo UTC +0200, diferența de timp între Oslo și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Oslo

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Oslo: