Bilete de avion ieftine spre Osh

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Osh pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Osh din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Osh fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Osh sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Osh este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Osh este deservit de către aeroporturile: Osh.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Osh poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Osh din timp.

Informații generale despre Osh

Osh se află în Kirghizstan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - OSS. Populația în Osh este aproximativ 200000 de rezidenți.

Fusul orar în Osh: Asia/Bishkek UTC +0600, diferența de timp între Osh și Chișinău este de plus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.