Bilete de avion ieftine spre Olbia

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Olbia pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Olbia din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Olbia fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Olbia sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Olbia este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Olbia este deservit de către aeroporturile: Olbia Costa Smeralda.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Olbia poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Olbia din timp.

Informații generale despre Olbia

Olbia se află în Italia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - OLB. Populația în Olbia este aproximativ 42930 de rezidenți.

Fusul orar în Olbia: Europe/Rome UTC +0200, diferența de timp între Olbia și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.