Bilete de avion ieftine spre Odesa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Odesa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Odesa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Odesa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Odesa sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Odesa este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Odesa este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Odessa.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Odesa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Odesa din timp.

Informații generale despre Odesa

Odesa se află în Ucraina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ODS. Populația în Odesa este aproximativ 1001558 de rezidenți.

Fusul orar în Odesa: Europe/Simferopol UTC +0300, diferența de timp între Odesa și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.