Bilete de avion ieftine spre Nis

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Nis pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Nis din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Nis fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Nis sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Nis este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Nis este deservit de către aeroporturile: Niš Constantine the Great.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Nis poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Nis din timp.

Informații generale despre Nis

Nis se află în Serbia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - INI. Populația în Nis este aproximativ 250000 de rezidenți.

Fusul orar în Nis: Europe/Belgrade UTC +0200, diferența de timp între Nis și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.