Bilete de avion ieftine spre Ningbo

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ningbo pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Ningbo din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Ningbo fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Ningbo sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Ningbo este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Ningbo este deservit de către aeroporturile: Ningbo Lishe International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Ningbo poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Ningbo din timp.

Informații generale despre Ningbo

Ningbo se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - NGB. Populația în Ningbo este aproximativ 3491597 de rezidenți.

Fusul orar în Ningbo: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Ningbo și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.