Bilete de avion ieftine spre Nimes

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Nimes pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Nimes din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Nimes fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Nimes sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Nimes este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Nimes este deservit de către aeroporturile: Nîmes–Alès–Camargue–Cévennes.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Nimes poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Nimes din timp.

Informații generale despre Nimes

Nimes se află în Franţa. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FNI. Populația în Nimes este aproximativ 148236 de rezidenți.

Fusul orar în Nimes: Europe/Paris UTC +0200, diferența de timp între Nimes și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.