Bilete de avion ieftine spre Niigata

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Niigata pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Niigata din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Niigata fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Niigata sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Niigata este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Niigata este deservit de către aeroporturile: Niigata.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Niigata poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Niigata din timp.

Informații generale despre Niigata

Niigata se află în Japonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KIJ. Populația în Niigata este aproximativ 505272 de rezidenți.

Fusul orar în Niigata: Asia/Tokyo UTC +0900, diferența de timp între Niigata și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.