Bilete de avion ieftine spre Nelson

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Nelson pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Nelson din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Nelson fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Nelson sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Nelson este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Nelson este deservit de către aeroporturile: Nelson.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Nelson poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Nelson din timp.

Informații generale despre Nelson

Nelson se află în Noua Zeelandă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - NSN. Populația în Nelson este aproximativ 59200 de rezidenți.

Fusul orar în Nelson: Pacific/Auckland UTC +1200, diferența de timp între Nelson și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.