Bilete de avion ieftine spre Nejran

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Nejran pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Nejran din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Nejran fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Nejran sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Nejran este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Nejran este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Nejran poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Nejran din timp.

Informații generale despre Nejran

Nejran se află în Arabia Saudită. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - EAM. Populația în Nejran este aproximativ 258573 de rezidenți.

Fusul orar în Nejran: Asia/Riyadh UTC +0300, diferența de timp între Nejran și Chișinău este de plus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.