Bilete de avion ieftine spre Nauru Island

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Nauru Island pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Nauru Island din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Nauru Island fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Nauru Island sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Nauru Island este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Nauru Island este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Nauru Island poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Nauru Island din timp.

Informații generale despre Nauru Island

Nauru Island se află în Nauru. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - INU. Populația în Nauru Island este aproximativ 83651 de rezidenți.

Fusul orar în Nauru Island: Pacific/Nauru UTC +1200, diferența de timp între Nauru Island și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.