Bilete de avion ieftine spre Nantes

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Nantes pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Nantes din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Nantes fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Nantes sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Nantes este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Nantes este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Nantes Atlantique. Zborurile directe spre Nantes sunt deservite de 5 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Easyjet Airline Co.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Nantes poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Nantes din timp.

Informații generale despre Nantes

Nantes se află în Franţa. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - NTE. Populația în Nantes este aproximativ 277269 de rezidenți.

Fusul orar în Nantes: Europe/Paris UTC +0200, diferența de timp între Nantes și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Companiile aeriene care operează zboruri spre Nantes: