Bilete de avion ieftine spre Nanortalik

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Nanortalik pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Nanortalik din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Nanortalik fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Nanortalik sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Nanortalik este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Nanortalik este deservit de către aeroporturile: Nanortalik Heliport.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Nanortalik poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Nanortalik din timp.

Informații generale despre Nanortalik

Nanortalik se află în Groenlanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JNN. Populația în Nanortalik este aproximativ 1337 de rezidenți.

Fusul orar în Nanortalik: America/Godthab UTC -0200, diferența de timp între Nanortalik și Chișinău este de minus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.